Bilindik tatlardan, farklı lezzetler elde etmek mümkün.
Hangi lezzeti daha fazla isterseniz o malzemenin miktarını arttırmak size kalmış bu tarifte :)
Havuç 3 adet
Soğan 1 adet
Sarımsak 1 diş
Mantar yarım kilo
Kıyma 200 gr
Havuçları rendenin küçük bıçaklı yeriyle rendeleyin tuzunu ekleyin az zeytinyağında kavurun ve kenara alın.
Soğanları küçük küçük doğrayın ve zeytinyağında öldürün. Kıymayı ekleyin ve kıymayı kavurun kıyma kavrulmaya yaklastıgında mantarları ekleyin. Suyunu salıp tekrar suyunu cekinceye kadar kavurun. Tuzunu, Karabiberini ekleyin ve kenara alın.
Tercihen tereyağlı pirinç pılavı yapın
Pilavı derin bir kap yardımıyla servis tabağınıza basın üzerine sırasıyla havuc ve kıymalı mantarlı harcınızı dökün.
Bu şık ve lezzetli tarifi denemenizi öneririm pişman olmazsınız
AFİYET OLSUN =)